El gran secret: un somriure

La meva venjança és cruel, despietada: cada dia, somric. 

La filla de puta insisteix. Intenta, arrogant i superba, fer que em rendeixi als seus peus.  Mira quina merda de vida. Mira com pateix tothom. Mira al teu voltant i plora. I no em dóna la gana. Persisteixo. M’obligo. Em miro al mirall i poc a poc, inclinant llavis enlaire, mostro les dents i somric. I dins meu, mentre ho faig, sento una veu que diu “ara et fots.”
Camino pel prat, verd i groc de primavera, i somric. Veig els ulls dels meus fills que em busquen en la matinada, respirant infanteses de colors tendres i sorollosos, i somric. Allargo la mà i bec l’aire del cel a glopades, em menjo les hores i els dies que se’m concedeixen amb forquilla i ganivet.  Amb el cos i amb l’ànima, empasso felicitats alienes, i entrego la meva. Entro en cases desconegudes llençant pols de fada. Faig cercles amb la vareta i ballo sota la pluja. Estimo cada ésser que s’ha creuat en la meva existència. Somric, somric molt, quan hi penso.
Aleno música en cada exhalació. Fingeixo seriositat quan la vacuïtat s’imposa i amb cara de ximple trampejo les profunditats idiotes d’aquells que desconeixen el meu pla maquiavèlic. La meva venjança. Somric a la vida i ella es regira furiosa, intentant mostrar-me els horrors de la nostra existència. I té molts sequaços, la porca, n’hi ha molts que han caigut a la trampa. Jo no.  Jo la miro fixament als ulls, complaent, i li regalo flors, i li llegeixo poemes. De vegades s’enfada, no entén la raó de la meva joia impulsiva. Corro, salto, visc com si fos el primer dia, o el darrer, millor dit.  Volo amunt molt sovint, sense por, desvergonyida. Se me’n fot tot, i no amago qui sóc, ni què faig. Ningú em jutja més del que ho faig jo mateixa. Em somric al mirall amb insolent alegria, res ni ningú tapa el sol que, tot ell, m’il.lumina. 
Cada dia, en llevar-me, em venjo de la vida. La meva venjança és cruel, despietada. Pèrfida, infame, maligna, dolenta, obstinada. 
Jo sé vèncer la mort, que és la por de viure. El gran secret: un somriure.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s